Chrome Pointer

I Stay Up WAY Too Late

   Shake it off har varit min favoritlåt sen den kom ut i augusti, den är så grym! Och, egentligen kanske man inte ska lyssna på musik då man rider (särskilt inte om man rider på en öppen brygga), men Esme kan inte riktigt låta bli...
 
   ...personligen lyssnar jag gärna på musik då jag rider, men jag skulle aldrig vilja ha hörlurar, då det skulle kännas som att jag stänger ut hästen och kommer in mer i musiken. Att lyssna på t ex radio däremot tycker jag är trevligt, Man får en riktigt bra rytm i ridningen av lite ljud i omgivningen! (Ridning till antingen bra pop eller klassisk musik, det är så himla härligt! Jag vet inte hur många av er som minns dressyrryttaren Jan Brink, men han red dressyrkürer i VM till Helena Paparizous låtar, helt fantastiskt!)


Stephanie Snowhall

Kollade upp det dressyrprogrammet efter jag läst detta, det var riktigt coolt!

Svar: Visst är det? Riktigt häftigt!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Ja, verkligen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.