Chrome Pointer

Hemåt!

Ni har inte en aning om hur körd jag är - finns inte en kroppsdel jag inte har ont i! Jag har inte direkt skadat mig, men jag har varit i stallet kl 6 på morgonen hela veckan och ridit minst två hästar per dag + allt runt om som mockning, städning och lite annat. Idag skrittade jag en häst i skogen klockan åtta på morgonen, vet ni hur kallt det är ute i skogen så tidigt numera?! Tack och lov för att jag hittade ett par vinterridhandskar...

Jag hade tänkt skriva ett lite längre SSO-inlägg men sen kom jag ihåg att min blogg-app på både mobil och padda spunkar sönder så jag tar det ikväll istället. Adjö för stunden!


Stephanie Snowhall

Skynda dig hem Esme :D Jag saknar dig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.