Chrome Pointer

Helt ute i det blå

   Jag har faktiskt inte spelat SSO alls idag - eller jo det har jag, men inte på Esme. Siri bad mig att hämta presenten i Fort Pinta åt henne så jag gjorde det + skötte om hennes hästar. Annars har jag gjort en massa jättetråkiga IRL-grejer - plus att jag böjat titta på en ny serie. Jag är en sån som inte kan se ett avsnitt i taget, utan jag måste i princip se en hel serie från början till slut om jag nu väl har börjat. Gissa om jag får spunk på Sailor Moon Crystal som bara släpper nytt avsnitt varannan lördag? (Ååååh jag var så lycklig igår kväll över det nya avsnittet, men nu måste man vänta två veckor innan man får fortsättningen... jag har ju förstås redan läst mangan flera gånger om men man vill ju se det!)
   Hursomhelst så har jag börjat titta på Arrow, baserad på DC Comics superhjälte Green Arrow. Jag har stenkoll på Marvel men är inte så mycket för DC Comics, så jag har dålig koll på karaktären sedan innan men serien är åtminstone så pass bra att jag inte kan slita mig! (Nördfakta för er som inte är så superhjälte-insatta: DC Comics har superhjältar som t ex. Superman, Batman och Wonder Woman medan Marvel har t ex. X-men, Spider-Man och Hulken, och jag läser/tittar helst på Marvel-grejer)
   Okej, jag måste logga in på SSO idag och göra dagens uppdrag, kanske även levla lite, men ett avsnitt till kan jag ju se nu...
 
 
   I morgon ska jag fortsätta med nästa vinnarredigering, btw ^^


April Goldfall

Åh Arrow är så sjukt bra 8D *längtar tills nästa säsong kommer*

Emmy Winterknight

har du kollat redigeringen på Dragonmane än? xD

Svar: Ååh, är jag så dum att jag aldrig svarade på ditt mejl? :o Förlåt så jättemycket, måste ha glömt det! Haha ja jag har sett den, den är superfin! :D Jättegulligt av dig, så tack till tusen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.