Chrome Pointer

Gömd enhörning eller inte?

  Någon gång då jag spånade runt på Facebook under förra veckan såg jag att någon hade skrivit "OMG IT'S A HIDDEN UNICORN IN THE MAP" och jag satt en stund och tänkte ungefär "...whuuuut". Sen så jag en bild på det och tyckte faktiskt det var lite kul, haha, fast jag tror nog inte att det var menat att vara en gömd enhörning x)
 
   (Ehm ja jag gjorde precis alla uppdrag som fanns en dag för att kunna fota den här kartan)
 
   Vad tycker ni, fånigt eller roligt?


Ronja McKnight

Pffh haha alltså jag ser isånna fall enhörningen på ett annat sätt. Hornet är floden mellan moorland och jorvik (bron där och ja, jag har tappat namnet) sen att örat går lite surt bakåt mellan moorland och fort pinta. Där du har gjort ditt mini spetsiga horn struntar jag i.. eller de e svårt att förklara haha kanske finns dolda budskap med mappen ;)

Ronja McKnight

Sen..sorry om jag bryter ditt inlägg lite men tack vare din karta du la upp så la jag märke till dinodalen..har inte tänkt på de innan men om de är hela de där ljusa området så är de bannemej gigantiskt :o

Lea Bravedaughter

Tycker enhörningen ser ganska kul ut,och alla ser ju på olika sätt så det borde ju upp på en tavla xD
Till din fråga Ronja,jag tror att det nog inte är HELA kartan... eller kanske?
För det borde vara mer vitt där DinoDalen ska vara?

Naomi Diamondwood

Cool enhörning xD

Sofia Northfall

ENHÖRNING!!!! :DDD

Amanda Lightfield

haha jag är nog den enda som inte kan få det till en enhörning hahahah!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.