Chrome Pointer

För att jag vill visa er...

   ...det här med musik. Ni vet att jag nämnde Jan Brink häromdagen, han som ridit dressyrprogram i VM till poplåtar? Om ni inte har sett honom rida den här superfina küren på hästen Briar (som jag hoppas att alla känner igen på något sätt, haha) så tycker jag absolut att ni ska titta nu! Visste ni att detta svenska ekipage tillsammans har tävlat i 3 OS, 8 världscupfinaler och vunnit sju SM samt världscupsegrar 2002, 2003, 2005, 2006 och 2007? Briar är numera pensionerad sedan några år tillbaka men han har sjukt många meriter bakom sig!
 
 
 
   Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska in till stan och möta upp med Gen, som tagit tåget in till storstan, och dessutom blir det träff med både Lottie och Siri, vilket ska bli askul :D Lite mer än halva Night Guards samlat, blir riktigt spännande att möta Lottie och Siri för första gången ^^


Neo

Sitter och ugglar på tåget yoo!

Svar: Wiiiiiiii
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.