Chrome Pointer

Det nya området

   För... vi säger kanske en månad sedan, så såg jag en kommentar på SSO's Facebooksida där SSO-kottarna bekräftade att de jobbade på "nästa stora område". I uppdateringen igår bekräftades det ytterligare att vi kommer få ett nytt område inom kort - eller inom kort, inom ett halvår kan vi la säga nu, eh? Om man inte har fått något direkt datum ska man aldrig ta något för givet, och vi vet av erfarenhet att sånt här tar tid.
   Nu är det oktober. I slutet av den här månaden är det Halloween, och jag har känslan av att det kommer vara månadens största uppdatering. Vad händer till Halloween? Jo, antagligen kommer element från tidigare år att dyka upp (som min spindelgris), vi kanske får spela Pacman i slottets källare igen, det kanske dyker upp spöken runt om i Jorvik - kommer det bli en massa nya Halloweenmasker? Kommer det bli uppdrag istället för spökjakt? Kommer det bli nya kläder och utrustningsdelar i år? (Jag hoppas på det sista i vilket fall!) Man har inte en aning om vad som planeras just nu!
 
   Misty och jag hittade en spindelgris förra året
 
   Okej, Halloween åt sido - det blir antagligen en stor uppdatering. Förra året höll Halloween på i ett par veckor. Jag tar här alltså för givet att det inte blir nytt område i oktober, eftersom Halloween antagligen får vara i fokus. I december, då är det juluppdrag. Det hintades om att spännande saker händer redan innan jul - men vad exakt gäller då? Är det de nya hästarna, eller det nya området? Eller får det nya området vänta ända tills jul och nyår är över?
   Förutom häst och område så är det väl den kommande klubbfunktionen som jag är himla spänd över. Klubbarna är en enorm del av spelet och det är en funktion som har varit desperat efter en uppdatering. Härligt att det faktiskt händer något, och jag vet att jag inte är ensam om att se fram emot klubbrummet! Hoppashoppashoppas att det inte tar för lång tid, det är en funktion jag hoppas dyker upp asap...
 
   Btw, på tal om klubbar så håller vi på med en smärre omorganisering i klubben jag är med i. Vi kommer snart visa upp en webbsida för världen, vilket ska bli kul ^^ Vi måste bara få ordning på sidan först, hehe...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.