Chrome Pointer

Den vita giganten i rosa

 


Jasmine Snösten =D

hej! har du nåt tips att göra när ritplattans penna inte funkar? jag har startat om datorn men det funkar bara i typ 3 sekunder då D: kan typ spela minecraft med den men inte rita i gimp =s har fått tipset att ominstallera, men vad tycker du jag ska göra?

Svar: Jag kan absolut ingenting om ritplattor så jag är antagligen inte till mye hjälp men jag gissar att du behöver koppla ur den, återställa alla inställningar till den, koppla in den igen och se om det fungerar bättre... och starta om redigeringsprogrammet innan du kopplar in den igen.
Esmeralda Silverforce

Cassandra Southland

Wow vilken snygg header! Snygg blogg och design för övrigt också, bra jobbat!

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.