Chrome Pointer

Dagens snabba projekt

   Linearten tog nog en stund men redigeringen i sig gick på ca 45 minuter. Det går undan! Finns några yttepyttedetaljer man hade kunnat ändra men det blev inte som jag ville hur jag än försökte få till det :c Den här bilden är även min nya profilbild om ni tittar på menyn till höger.
 
 


Daniela silentmoutain

ååå vad fin den blev!!!

Lisa Catlord

Vad snygg den är!
Själv har jag försökt att redigera SSO-bilder/rita, men de blir aldrig bra :( Förstår inte hur man gör så att ansiktena blir så lika som i spelet ;_;

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.