Chrome Pointer

Blogg.se's app är VÄRDELÖS

Usch vad dålig den är! Går inte att posta inlägg från iPad och om man trycker en millimeter fel är inlägget man nyss skrivit i mobilen helt borta. Helt sjukt att den inte fixas till?

Hursom - jag är hemma i morgon eftermiddag, för jag fick erbjudande om både gratis ridning och lunch (går inte att tacka nej till i första taget). Är supertagg inför Halloweenuppdatering, vad tror ni om den? Jag hoppas att den är liiiiite annorlunda än förra året, nytänkande är oftast riktigt bra!

   Kan hända att det blir någon ridbild i morgon, hoppas kunna fixa det för jag vill skryta lite över denna superfina ponny jag rider numera, haha

Alexis Waterstorm

Har själv aldrig användt men alla andra bloggare (dom säger att den funkar mycket bättre) brukar använda Wordpress för att blogga från mobilen. Den är helt gratis :)

Svar: Problemet är att om jag ska använda Wordpress så måste jag byta bloggportal och det innebär alldeles för mycket arbete + att jag avskyr Wordpress... var tvingad att använda det i ett skolprojekt i gymnasiet så jag får nästan ångest bara jag ser deras logga xP
Esmeralda Silverforce

Tina

håller med
blogg.se appen är värdelös!!!!
funkade inte så bra på samsung heller.

Madison

Kan det möjligtvis vara Rosette du ska skryta om?

Svar: Nope, Rosette rider jag inte alls på just nu!
Esmeralda Silverforce

Madison

Eller är de Lussan?

Svar: *DINGDING* Rätt!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.