Chrome Pointer

10 saker

  • Varje gång jag sätter mig för att spela in ett avsnitt av någon Ride Through har jag en grej som jag tänker att jag ska ta upp. Det slutar alltid med att jag glömmer att nämna den ändå, vilket jag oftast inser ca fyra dagar senare.
 
  • I dagsläget tittar jag bara in på ca fem SSO-bloggar om dagen, men däremot följer jag väldigt många fler på Bloglovin' så att jag inte missar grejer.
 
  • Jag tycker sällan om ston. Majoriteten av mina favorithästar genom de år jag har ridit har varit vallacker. Just nu rider jag dock endast på ston och jag avgudar de hästarna.
 
  • Jag har insett att jag ibland upprepar mig då jag spelar in någon Ride Through, att jag säger något jag sagt innan. Problemet är bara det att mitt minne är ungefär lika bra som Doris från Hitta Nemo så jag kommer inte ihåg att jag har pratat om det innan förrän jag redan har avslutat ämnet igen.
 
  • Jag kan knappt bärga mig inför den nya Digimon-serien som startar 2015 - hej, jag är ett stort barn
 
  • Jag har varit på två Star Stable-kontor - dels Pixel Tales-kontoret i våras, dels Östermalmskontoret i augusti. Jag har dock inte berättat om augusti-besöket för fler än några få vänner.
 
  • Då jag skulle till Östermalmskontoret gick jag vilse trots att jag hade en karta. Det som räddade mig var min obotliga tidspessimism, som innebär att jag alltid ser till att ha minst en halvtimme till godo, samt GPS i mobilen. Jag har inget lokalsinne alls och orientering är inte min starka sida. (Jag började med att gå åt helt fel håll redan från tunnelbanan, skills)
 
  • Den enda YouTube-kanalen jag verkligen föjer är Marrilands. De är också de enda playthrough-videorna jag någonsin tittar på. Jag kan nog säga att Marriland är lite av min inspirationskälla då det kommer till videor.
 
  • Det finns en grej med mitt SSO-spelande som jag aldrig har delat med mig av till andra spelare. Även fast det projektet är avslutat har jag aldrig pratat om det - jag vet inte om det ens är okej att jag pratar om det, haha. Det finns en spelare som jag har pratat om det projektet med, och det var för att den spelaren också var involverad. Det var dock ett tag sedan nu...
 
  • Jag planerar att döpa minst två framtida SSO-hästar efter olika Pokémon.


Jasmine Snösten =D

märker nu ännu mer att ditt minne är "Dorisminne" då du sa det du skrev i en video XDXD

Svar: Haha det är sant, men ibland händer det faktiskt att jag upprepar mig med flit eftersom vissa inte följer både video och blogg :)
Esmeralda Silverforce

Christelle L

Nu väntar jag med spänning på fler detaljer om "augustibesöket" och grejen med ditt sso-spelande som låter så hemligt! ;) Jag hoppas verkligen att du säger något mer någon gång, don't leave me hanging in nyfikenhet!! :D

Svar: Vet faktiskt inte om det är okej om jag säger något om det; det besöket lämnade många oklarheter för min del, tycker jag...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.