Chrome Pointer

Den saknade hästen

 
   Fakiskt en målning istället för en redigering, för första gången på väldigt länge. Jag brukar undvika att måla för att jag tycker det är så otroligt svårt att få dimension i färgerna...
   Men här har ni honom - en semi-realistisk Concorde. Jag baserade honom på en Andalusier, dock så är halsen förlängd och tjockare, huvudet tunnare och ryggen är rejält avkortad. Dessutom har han självklart sina ögonbryn! Jag tänker mig att snobben Anne gärna skulle stalla upp honom vid Silverglades Hästsportcenter, därav bakgrunden.
 
   ...visst borde man försöka göra samma sak med de andra tre?






Angelica Nightbell

Ja, det skulle vara kul! :D

Ansökte btw precis till Night Guards, hopas ni ser min ansökan :3

Svar: Alla ansökningar kommer till min mejl först så ALLT blir läst och går vidare till styrelsen :)
Esmeralda Silverforce

Veronika Dragonforce

Så otroligt fin! Det är som sagt alltid lika roligt att få se dina verk :D

Svar: Tack så mycket Wirre!
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Jag är inte dunderförtjust i Anne men Concorde är nice (jag är förtjust i gråa hästar) och var så tvungen att köpa "heja-concorde"-tröjan hihi.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.