Chrome Pointer

Svart och gult

   En Freya i gult blev det i slutänden - är väldigt nöjd med det här resultatet, jag ska bara lära mig ha tålamod nog att göra något vettigare av Esme också. Tanken med den öppna handen och lösa tygeln är en klapp på halsen på duktiga hästen - helt bra blev väl inte just det, men med lite övning så. I efterhand tror jag det hade sett bättre ut om handen som inte klappar hade fått stanna kvar vid manken. Det var iaf kul att prova att kombinera riktiga foton i den här redigeringen :)
 
 
   I slutänden känns det som att det blev lite inspirerat av en gul outfit Ingrid Skoog (<- Länk) tidigare har visat upp med sin snygga ponny Claudia. Om ni är jätteintresserade kan ni ju googla er fram för exakta bilder.
 
   Sadeln är en X-Breath Prestige och kommer från den här länken: x
   Schabraket är ett Schockemöhle, modell Dynamic S Style, och kommer från den här länken: x
   Hacket är ett vanligt ponnyhack och kommer från en gammal bildlänk hos Dressyrmupparna
   Fårskinnspadden har jag ändrat runt lite på, men originalet kommer från Hippson.


Ida Hawkberg

Wow, supersnyggt!

Hanna RIverson

Hej!:) Använder du ritplatta? Isåfall vilken?:) För funderar på att köpa ritplatta har du några första tips på ritplattor:)?

/Kram Hanna

Svar: Jag har en Wacom Intuos3. Tyvärr vet jag bokstavligt talat ingenting om ritplattor, och då menar jag verkligen ingenting.
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Oj, j, oj vad duktig du är! Superfin! Önskar jag var lika duktig som du, men det är väl bara att fortsätta öva ^^

Lily M

Wow vad du är duktig! En av de snyggaste redigeringarna jag sett på länge! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.