Chrome Pointer

Jorvikipedia-loggan - OMRÖSTNING

   Nu, kära spelare, Wikianvändare och övriga sörjande, är vi i sista stadiet inför vår nya Wiki-logga. Jag har tillsammans med mina Wiki-Admins Daisy Eastborn och Lys MacWright plockat fram de loggor som vi tror kommer fungera bäst på Wikin. Fyra loggor står det mellan nu, och nu är det dags för er att välja - vilken logga ska representera SSO Wiki, Jorvikipedia?
 
   Bidrag 1, Bella Eastfield
 
 
 
 
 
   Bidrag 2, Rose Goldfield
 
 
 
 
 
   Bidrag 3, Hedvig McField
 
 
 
 
 
 
 
   Bidrag 4, Hedvig McField
 
 
 
   Ni får rösta en gång var - tipsa gärna andra om omröstningen och må bästa bidrag vinna! Röstningen avslutas på söndag kl 10.00.
 
 
Vilken logga bör representera Jorvikipedia?
  
pollcode.com free polls 






Wirre Weris Drake

När jag går in på din blogg via mobilen så ser jag bara din header.. förstår inte varför xD på datorn ser det ju bra ut!

Svar: Hm, så konstigt... Det verkar ha varit lite problem med den här bloggen i mobilen ibland. Just nu ser den dock bra ut i min mobil och jag läser själv endast bloggar på datorn, så jag tar liksom för givet att den ska funka. Vad har du för mobil?
Esmeralda Silverforce

Wirre Weris Drake

En samsung galaxy s2 men tror den är likadan på min htc one som är nyare, ska kolla upp det! :)

Mich Dragonhill

Alla är ju så fina, hur ska man kunna välja? ;_;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.