Chrome Pointer

Borta över några dagar

  Wiiiii, idag ska jag till paradiset på jorden :D Min ridklubb har alltid ett litet helgläger på ett ridläger innan sommaren startar och jag åker med dit som medhjälpare. Jag kommer spendera lite över en månad på det lägret utspritt under sommaren (världens bästa sommarjobb på bästa stället med bästa hästarna) så det blir jättebra med en liten mjukstart ^^ Ska springa och krama på min älsklingshäst direkt då jag kommer dit, har inte sett henne på snart ett år!
 
   Hör och häpna så har jag dock kirrat några tidsinställda, så jag kan locka med hela två spelrecensioner (en idag och en på lördag) samt lite bilder och annat nice, och jag är själv tillbaka på lördag kväll :) Hare bäst så länge!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.