Chrome Pointer

Tack!

 
   Dels har vi här den nästan-obligatoriska-morgonbilden, dels vill jag tacka er för era kommentarer igår då ni berättade hur ni hittade hit och varför ni valde att stanna som läsare av min blogg. Sjukt upplyftande på alla sätt, är så himla glad att jag har er som kommer med positiva kommentarer och som gillar att fundera och diskutera. Ganska sjukt också att något sånt här kan växa fram genom att blogga om ett spel, eller hur?
   Stort tack till er, det är så grymt kul att höra vad ni har att säga, oavsett hur mycket jag skriver själv ^^
 
   (Btw, jätteroligt att så många har anmält sig till utlottningen av koderna från GHS! Dessutom minst lika roligt att se att många av er vill använda koden för att göra en kompis glad, härligt att ni vill dela med er på det sättet c:)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.