Chrome Pointer

Star Stable på Facebook

   För ett tag sedan tyckte jag att det kunde vara lite kul att ha ett Facebook-konto åt Esme, eftersom jag sett att det var en populär grej att på SSO-sidan av internet. Typ dela bilder, skriva någon gång ibland på SSO's sida och kanske möjligen lära känna folk lite bättre.
   Jag blev dock väldigt förvånad över att hamna där - för jösses, vad otrevliga folk är mot varandra! Det var sjukt mycket bildstölder (jag råkade själv ut för en efter bara ett par veckor, och blev påhoppad något rejält då jag påpekade att bildstöld är olagligt - ganska trist och obehaglig upplevelse), vilket nu verkar ha lugnat sig lite. Folk svär till tusen, är respektlösa och rent av elaka mot varandra. Det verkar finnas ljuspunkter, men på min dash är det typ bara bråk. Om man lämnar min dash med SSO-spelare och rör sig mot SSO's officiella sida ser man mest folk som klagar på spelet eller kräver Star Coins för minsta lilla grej.
   Jag har slutat använda Facebook privat och har nu kvar SSO-kontot för att spela spel med. Jag hade hoppats på en lite roligare atmosfär, så jag var rätt besviken över hur det ser ut där. Ibland ser man någon vettig kotte som ber en av dessa lite otrevligare människorna att chilla lite, och då tar det hus i helvete och den som försökte lösa problemet blir istället påhoppad till tusen. Sjukt trist - vet inte om jag bara har otur med människorna jag har accepterat som vän på Facebook eller om det är så för alla, men jag blir typ ledsen på mänskligheten. (Notera att jag endast har SSO-konton på min vänlista.)
 
   Så det tycker jag är trist, hade verkligen förväntat mig bättre stämning. Ingen större förlust för mig ändå, eftersom jag kan använda kontot för att spela typ Candy Crush Saga och Disney Hidden Worlds, men jag hade något hopp om att SSO's spelare skulle kunna samlas och ha kul på Facebook. Suck, alltid detta drama!
 
 
   Har ni ett Facebook-konto till er karaktär och hur tycker ni att stämningen bland spelarna verkar vara?


Azzurra Eastwood

Jag har ett SSO-relaterat konto.
Det är som du säger, väldigt trist, för man märker av bråken väldigt mycket men nu verkar det ha lugnat ner sig en aning. Trodde också att det skulle vara kul att se vad folk delar med sig av och hitta nya vänner på andra servrar, men folk är respektlösa och tror att de kan komma undan med vad som helst. Har ändå kvar kontot för att hålla lite koll på vad som händer. Vissa saker är ju faktiskt trevliga, som när personer delar med sig utav bilder och liknande (:

Svar: Håller med om att det är lite lugnare nu, men det är fortfarande sjukt trist att se :(
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Jag har ett sådant konto men har nog inte vart inne där sedan i December, bara på på mitt IRL konto (Knappr inne där heller)Och jag har fått rent ut sagt snuskiga saker skickade till mig i chatten men dock inte råkat ut för det som du beskriver ovan. Men är det inte väldigt konstigt att bildstölder antagligen är den stöld som förkommer mest? o.o Men jag själv funderar på att ta bort mitt SSO konto på Facebook, använder det ju ändå inte :3

Bambi

Jag har med ett SSO konto, men är aldrig inne där just på grund av den hemska stämningen.
Jag trodde inte så unga barn kunde så fula ord kan jag ju säga x(
Usch nä. Tittar in i bland bara för att se fina bilder på andras hästar :)

Svar: Ja bilderna är ju iaf roliga att se ^^
Esmeralda Silverforce

Juliette Stardawn

Du satte precis ord på det jag tänkte! Jag skaffade för att lära känna nya människor, se hur folk på andra servar hade det och se på fina bilder. Ack så fel man kan ha. Av det jag ser, är det mest folk på den WE servern som hoppar på varandra, vilket såklart inte behöver stämma. Men det är så trist när man bläddrar längst flödet och bara ser tråkigheter... kanske inte var en sådan bra idé att skaffa SSO-FB trots allt? :(

Genevieve Nightbard

Jag är mest där för att ställa till med jäkelskap. Huehue! Ser helt förjävligt ut bland folket där, dock.

Svar: Haha du är ju typ alltid den enda voice of reason som finns där xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.