Chrome Pointer

Respons från er är åzum

   Jätteroligt att folk har delat sina åsikter gällande inlägget "Manliga spelarkaraktärer"! Jag trodde verkligen att folk skulle basha ner på mig totalt för att jag inte anser att manliga spelarkaraktärer är ett måste, så det var både lite skönt och lite roligt att veta att jag inte är ensam. Dock tycker jag det är lite trist att se att många är mer negativt inställda till saken - jag ser absolut er poäng med att det skulle öka det här "söker pojkvän på SSO", vilket jag tycker är rätt vedervärdigt redan nu, och ja, till viss del kanske jag kan köpa det här med att "fel" människor hittar till spelet. Men i ärlighetens namn så tror jag verkligen inte att antalet "snuskgubbar och pedofiler", om man nu säger så, skulle öka bara för att avataren kan se ut på ett annat sätt. Det känns lite som att de redan skulle ha hittat hit isf, om ni förstår vad jag menar. (Nu känner jag mig ganska färdig med det här ämnet själv, tycker att jag har sagt det jag har att säga, men ni kan självklart gärna fortsätta diskutera i inläggets kommentarsfält!)
 
   Det jag egentligen ville säga med det här är att det är att en av de roligaste sakerna med att kunna dela med mig av tankar på det här sättet är att få respons. Det är jättekul då ni kommenterar, i synnerhet då kommentaren är lång blir jag verkligen jätteglad - för det är så roligt att veta vad ni tycker om saken. Jag är så nyfiken på andras åsikter om ett ämne att jag gärna lusläser kommentarsfält på andra bloggar också, för ibland kan det dyka upp riktiga guldgruvor där.
   Undrar nu - är jag ensam om att typ vara besatt av att läsa kommentarsfält även på andra bloggar eller är det fler än jag som är överintresserad? x)
 
   (Jag åker nu iväg och köper ny fläkt till min dator eftersom den knappt är användbar, men jag återkommer senare med den utlovade utvärderingen av gårdagens uppdatering!)


Tinnis Silverheart

Hahaha du är inte ensam x)

Luna Snowwatcher

Nä du, brukar läsa alla kommentarer och sedan själv inte skriva någon då alla mina åsikter är sagda xD

Siri

Jag gör det, främst på mina vänners bloggar, och sedan händer det att jag pratar om någon kommentar med dem och då låter jag väl en aning som en stalker.. Heh.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.