Chrome Pointer

OMG

   Ja, jag vet att jag skulle hålla mig borta och allt men UPPDATERINGEN! Det kommer gå TRE gånger fortare att levla upp nya hästar, fy fasen vad skönt! Just nu levlar jag max två lopp per dag eftersom jag inte ska sitta vid datorn, så för mig är det jätteskönt, särskilt då jag blir "hel" igen och kan sitta längre stunder.
   Och asså Karl Franz af Silvergaffel, känner att de här uppdragen kan bli lite roliga, haha!
 
 
   (Jag har faktiskt börjat gå hos sjukgymnast och börjar få ordning på problemet, har fått laserbehandling och allt vad det nu var, så nu ska jag jobba järnet på att få igång kroppen igen ^^)
 
   (Kom ihåg också att jag lottar ut min sista kod från GHS till någon som inte har Star Rider - finns ett par inlägg längre ner!)


Myra

Franz af Silvergaffel. Gotta love it. <-

Nu hatar jag plötsligt levlingen mycket, mycket mindre <3 Så kul att det äntligen kommit så slipper folk höra mitt eviga tjat om det. De slapp mitt gnäll om sminket också, woop!

Lena Crazystreet

Helt underbart det kommer bli nu när vi kan levla fortare, så kanske man inte tröttnar så mycket på det:)
Angående "Karl Franz af Silvergaffel" så var det verkligen inte en dag försent att det vänder någonting nytt i vg:P

Fin blogg förövrigt:)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.