Chrome Pointer

Mer kodning, yaay!

   Jag har fått i uppdrag att trixa med lite koder på en kamrats blogg, vilket är nice. Satt lite med det sent igår kväll och blev så inne i det att jag ändrade om liiiitegrann här också. Vet inte om jag kommer behålla ändringarna, men de får stanna för stunden om inte annat ^^
   Den som är lite uppmärksam har nu också sett namnet på min nästa häst. Någon gång nästa vecka tänkte jag starta upp nästa gissningstävling, så håll utkik efter den! Dock har jag just nu ett lite annorlunda schema i skolan och jag kommer inte kunna vara hemma mycket de kommande veckorna, så jag tänkte att det blir ett helt annat pris denna gång.
 
   Jag har levlat Gambit lite på morgonen men jag ska ta och logga in och avsluta levlingen alldeles strax. Han är redan på lvl 8, helt fantastiskt!
   Då jag hade levlat färdigt Savoy och bytte häst till Gambit kunde jag verkligen inte låta bli att notera vilken otrolig skillnad det är mellan hästarna. Gambit i lvl 4 var snabbare än Savoy på lvl 15. Jag tycker det är bra att ponnyerna är långsammare, eftersom de faktiskt är väldigt mycket mindre (jag insåg att det var Savoys förtjänst att jag tyckte Gröndalsloppet var enkelt - det är mycket värre med en snabbare häst!), men om de var liiiite snabbare... Tur iaf att de är så sjukt söta! Fast jag tycker fortfarande att det borde finnas resultatlistor för ponny på åtminstone några fler lopp i spelet (inte som Ponnyloppet - tänk er att det finns två resultatlistor på ett vanligt lopp, en för ponnyer och en för hästar med normal hastighet), så att man har lite mer "nytta" av de små trollen.
   Gulliga ponny ♥






Sophia Puppyheart

De här hör inte på lååånga vägar med inlägget att göra men vet du vad det här Vertikal Sync är för något och om inte, skulle du kunna ta reda på det? Jag tror det är flera en jag som undrar vad det har för funktion, så då skulle du kanske kunna skriva ett inlägg om det?
Tack på förhand!

Svar: Jag har faktiskt inte heller den blekaste om vad det är! Jag kan typ googla på det eller något och se om jag hittar något, men under de två år jag har spelat har jag fortfarande inte listat ut vafasen det är för något x)
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Till Sophia och alla andra undrandes :)
Vertical sync gör så att endast hela "bilder" visas, (det vill säga en av de ca 30-300 frames som visas i sekunden) istället för även visa de bilder som laddas, som då kan vara halva - vilket gör att skärmen ser lite hackig och "delad" ut ibland.
Det är ingen stor skillnad på att ha det eller ej, men att inte ha Vertical sync på förbättrar generellt Fps:en.

Hoppas det går att förstå denna mysko förklaring, haha :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.