Chrome Pointer

I morgon så

   I morgon blir det dator (om den blir försenad till onsdag är min dag så sjukt förstörd så det finns inte), det kommer bli mitt ljus i tillvaron.
   Idag lyckades jag faktiskt få åka tidigare från skolan - jag kan inte koncentrera mig all där, och nu sitter jag och försöker skriva min resedagbok genom Jorvik. (Det framgår dock aldrig i texten exakt vad ställena heter, så man måste ha spelat SSO för att förstå var man är.) Går väl mindre bra. Har "besökt" Jarlaheim och Fort Pinta i tidigare delar, nu försöker jag beskriva Silvergladebyn just för att jag vill dra en lite mer stilistisk vända om Everwindfälten. Kan väl inte påstå att jag är särskilt inspirerad just nu, men man kunde ju ha haft sämre uppgifter så man ska nog inte klaga...
 
   Idag tänker jag alltså ignorera SSO och istället försöka göra klart dels den här förbenade resedagboken, dels dra igenom de sista sidorna jag har kvar i min mattebok innan jag är färdig med min mattekurs. Tillbaka igen i morgon, förhoppningsvis med min nya dator :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.