Chrome Pointer

Hoppsan hejsan

   Gah, har grejer runt om mig som stressar mig massor! Dels har jag en dator som knappt funkar, dels har min engelskalärare NU bestämt sig för att börja ge oss uppgifter för första gången sedan vi började skolan i september och dels så har min mejl slutat funka på telefonen (vilket jag inte märkt) så jag hade fått svar på min arbetsansökan för nästan en vecka sedan och här har jag gått utan att ha svarat... sjukt pinsamt!
   Positiv grej - senast på tisdag nästa vecka har jag en ny, fungerande dator som dessutom är stationär och som ska kunna ta diverse onlinespel. LotRO, here I come! :D Ååååh vad jag ser fram emot det! Äntligen en dator som inte hänger sig varje kvart! Blir helt klart värt att punda ur med pengar på det här, trots att man är fattig ^^
 
   Det positiva med min engelskauppgift är att vi skriver resedagbok, och gissa vilken mystisk ö full av hästar som jag besöker...? Nu blir det till att skriva en beskrivning av Fort Pinta på engelska, sen ska jag spela SSO och börja flytta runt hästarna i hemstallet! (Samt göra ryktesuppdrag och levla Pretty... massor på gång!)


åsa dahlberg

JA
åh, superkul
kom ihåg att det är servern Eldar så hoppas jag att vi ses i Middle Earth framöver!!

Svar: Absolut :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.