Chrome Pointer

För en gångs skull...

   ...tänkte jag faktiskt spekulera om vad som händer i morgon. Det är väldigt sällan som jag faktiskt börjar "jag tror det här kommer hända", för jag är så askass på att gissa, men nu har jag lust att dra upp lite grejer.
 
   Det finns sjukt mycket grejer som finns i spelet utan att ha utforskats vidare. Jag förstår att det tar tid att göra uppdrag och det kan inte alltid vara lätt att skriva manus, men jag antar att större delen av spelarstaben spelar för just uppdragen. För tillfället har vi följande platser som vi vill veta mer om:
   - Grådaggsbergen
   - Djävulsklyftan
   - Fornkungens bergsväg
   - Den Gömda/Glömda Dinosauriens Dal
   - Jorvik City
   - Bedrövade Dews Farm
   - Södra Skördebygden
 
   Asså jag förstår som sagt verkligen att det tar tid och arbete för att fixa de här grejena, men det börjar bli lite fjantigt att bara lägga till fler och fler platser till denna lista. Dinodalen hörde jag först talas om redan då jag började spela för två år sedan - hur länge ska vi gå innan vi får tillgång till den? Två år tycker jag faktiskt är väldigt lång tid, särskilt eftersom fler och fler platser tillkommer.
 
   Sen har vi inte haft huvuduppdrag på väldigt länge. Jag har inte nämnt mycket om det, men nu tycker jag verkligen att det behövs. Personligen börjar jag tappa lite must nu, för det är huvudstoryn jag verkligen vill följa. Evelyn Goldspur som är försvunnen, G.E.D.-s grävningar i Skörde, Lisa och Anne som är försvunna. Aideens Beskyddare verkar ligga lågt, och Mörkerryttarna ligger ännu lägre. Är det inte dags för the return of Mr Sands snart? Nejmen ni ser, det är många lösa trådar och nu tycker jag verkligen att det är dags.
 
   Jag antar dock att morgondagens uppdatering kommer handla om hästar. Det brukar ju oftast gå ett par veckor emellan nya hästar, så jag tror att det är fullt möjligt nu. Och jag har ingenting emot nya hästar i spelet, jag tycker det är fantastiskt kul - men nu behöver vi verkligen något som för spelet lite framåt, inte bara hästar och kläder såsom det varit mycket på sistone. Eftersom färjorna kom senast så är jag lite nervös över att det blir mindre uppdateringar under kommande veckor...
   Jag börjar iaf hoppas lite på att SSO's nya hemsida kommer snart! GM Heather och Lucia berättade för mig på GHS att de jobbar på den nya hemsidan och att den skulle komma inom några veckor, och nu har det gått ett tag. Känns som att hemsidan verkligen behöver ett lyft nu och jag tror att en ny hemsida skulle tas emot med öppna armar av alla spelare.
 
   Om vi sammanfattar så tror jag att det kommer någon ny häst i morgon (det ryktas om Tinkerhästar eftersom vissa spelare tydligen har rotat i spelfilerna - jag tänker ta dessa rykten med en nypa salt så att jag inte blir besviken och dessutom avråder jag folk från att rota i spelfilerna eftersom det känns rätt respektlöst att spoila vad som händer där. Jag har själv inte tittat i spelfilerna och vet inte om ryktet stämmer.), men jag hoppas på något huvuduppdrag samt SSO's nya hemsida. Oavsett vad så ser jag verkligen fram emot morgondagens uppdatering!


Stephanie Snowhall

Jag tror, att om det kommer komma nya platser som du nämner här ovan, så kommer vi nog få reda på det via Facebook, Instagram eller i nyhetsfältet, en vecka eller ett par dagar innan. Det är ju ändå en ganska stor uppdatering :) Men det är vad jag tror iaf :))

Kram, Steff <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.