Chrome Pointer

En bank

   Jag har sagt det här tusen och tusen gånger förut, men jag säger det igen. Och nu då jag pratar bank så menar jag inte en sån man sätter in pengar på, utan en aån man har på en terrängbana.
 
   Om det finns något hinder jag verkligen vill ha till SSO är det denna bank från Höstryttaren. Den är utformad så att man kan hoppa den från alla möjliga håll och kanter, och om denna kom till SSO... asså ni har inte en aning om hur glad jag skulle bli! Tänk vilka möjligheter det finns för en terrängbana då, och tänk vilka häftiga bilder man kunde ta!
 
 
   Ni som har spelet Höstryttaren har säkert testat att hoppa banken på många olika sätt - om ni inte har gjort det, testa! Det är lite svårare att hoppa med hästen i Star Stable än i SSO (tycker jag), men om man får in rätt timing så brukar det gå rätt bra ^^


Renee Bluebridge

Åh jag minns när jag körde Höstryttaren, jag tyckte det var jättekul att rida på den xD Fy va azum det skulle vara om vi fick en bank till SSO! Kanske någonstans i Firgrove, där det finns mycket plats ;3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.