Chrome Pointer

De där förbenade syskonen Summers...

 
 
   Gäller för er som inte har gjort dagens uppdrag.
 
   ASSÅ! Jag har sedan länge nöjt mig med "Ronnie Bob Summers dog för tio år sedan". Sen kommer den där förbenade Carney. "Nejmen det var åtta år sedan!" Nästa brorsa - "femton!" Nummer tre - "två!" Syster - "Nejmen jag snackade med honom häromveckan, brorsorna är bakom flötet!"
 
   ...
 
  Förutom att systern Summers ska läggas till på Wikin så ska allt om Ronnie Bob ändras. Är snubben död? Lever han? Vilket av syskonen är virrigast? Är Joseph Summers fortfarande bara ett minne blott från Vårryttaren? Vem är Joseph Summers frågar ni? Jo, ett spädbarn man tryckte ner i ryggsäcken och fraktade tvärs över land och rike i Vårryttaren.
 
   Den här familjen existerar endast för att krångla till det i min skalle.


Rose Goldfield

Känner precis samma, vill nästan skrika åt SSO att ge oss svar x3

Siri

Tycker att det verkar som alla 4 är lite snurriga. Eller att deras pappa har lurat dem... Lovar att SSO teamet sitter och skrattar åt vår förvirring

Svar: Fast jag tycker fortfarande att teorin om att syskonen skulle lönnmörda Ronnie Bob är ganska fantastisk! (Fast möjligen aningen grov för ett barnspel, haha)
Esmeralda Silverforce

Myra

Tack jag vet att min teori var awesome.

Nej men.. Det kommer väl bli ett kommande uppdrag kanske som involverar den fantastiska familjen .. Courtneys fejs följer det gyllene snittet så det smäller om det. Silvergaffel har en jättebra smak : D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.