Chrome Pointer

Dag 4 - De hästar jag tycker minst om

   Av 65 hästar finns det de jag gillar lite extra, som ni såg igår, och de som jag tycker lite mindre om. Fat idag tänker jag bara visa två hästar - jag tycker faktiskt bara det är de här två som är värda att visa på den negativa sidan.
 
   Painthästarna i Sommarryttaren - på bilden ser ni Overon från Coyote Ranch. Jag är jättebesviken på båda Painthästarna i Sommarryttaren, alla hade verkligen sett fram emot dem, så blev det två hästar som jag personligen tycker är jättefula - och dessutom är de bara på lvl 1 och 2, vilket gör att de är relativt värdelösa som tävlingshästar (åtminstone för mig som inte är så väldigt duktig på spel).
 
 
   Appaloosan från Snake Bite Farm. Om den här hästen skulle komma till SSO skulle jag nog inte ha något alls emot den, men med den kroppsformen och den manfärgen tycker jag den ser så sjukt konstig ut. Också en häst som många verkligen såg fram emot, men åtminstone jag blev besviken då jag väl fick se den.
 
 
   Kan väl sammanfatta så att Sommarryttaren överlag hade de "fulaste" hästarna, jag gillar dem inte särskilt mycket tyvärr.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.