Chrome Pointer

Dag 2 - Det spel jag tycker minst om

   Det spel av Årstidsryttarna jag tycker allra minst om är Vinterryttarna. Jag är inte superförtjust i Vår- eller Sommar heller i jämförelse med Höst, men Vinterryttarna är det spelet som jag nästan undviker.
 
   Ja, det är fantastiskt att kunna hoppa över isen på vattnet, och det är väl lite häftigt att det är ett av de första hästspelen där det är vinter. I övrigt så är det kallt och kargt, bara vitt och gråskalor, trista kläder, lite buggigt och väldigt, väldigt mycket dyrare hästar än vad det var i Höstis. Detta höll i sig de de två efterkommande spelen, men ändå. det är en kall och lite trist stämning genom hela spelet, och därför är det just det här spelet jag tycker minst om.
 
   (De två bilderna här är just nu de enda från spelet som jag har på min dator, sorry)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.