Chrome Pointer

Dag 11 - En NPC jag gillar i var spel

   Höstryttaren
   Nu är jag väl lite tråkig, men HERMAN! Jag tycker han är en sån skön karaktär, han är liksom alltid där för att vara glad och trevlig. Jag hoppas att han snart vågar sig ut ur sitt hus där vid Jorvikstallet i SSO, där inne kan han ju inte sitta och uggla i all evighet.
 
   Vinterryttaren
   Hermit verkar vara en skön prick som hänger uppe i de ensliga, iskalla bergen utan ens ett hus att värma sig i. (I min Fan Fic så fick sig stackarn ett hus och ett litet stall med tre boxar, kände att han skulle frysa annars, haha)
 
   Vårryttaren
   Ronnie Bob Summers har fått lite uppmärksamhet här i bloggen varje gång han har nämnts i SSO, och jag hoppas på att han lever och kommer dyka upp i SSO för att sedan springa runt till vänner och bekanta med bullar och kaffe såsom han gjorde då han bodde i Bayridge. En riktigt trevlig karaktär!
 
   Sommarryttaren
   Coyote påminner självklart om Herman, eftersom de är bröder. Jag vet inte ens riktigt varför, men jag gillar verkligen Coyote. Hoppashoppashoppas att han dyker upp i SSO någon gång och sätter igång med något nytt westerncenter - kan nästan se det framför mig, "The New Coyote Ranch"!


Caroline Winterdaughter

Prova gärna min challange om du har tid o lust! ^^
Du hittar den här: http://winterdaughter.blogg.se/2014/march/har-redigering.html#comment

Svar: Jag har redan täckt det mesta i den i den utmaning jag gjorde själv förra året, men tack för tipset ändå ^^
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughter

Hoppsan råkade bli lite fel länk där :s
denhär menar jag :3
http://winterdaughter.blogg.se/2014/march/30-da.html#comment

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.