Chrome Pointer

En plan - som jag kan behöva hjälp med

   Funderat lite fram och tillbaka, har testat lite olika grejer, men tänker nu på att göra en Ride Through genom Jorvik. Det innebär att jag börjar på Nivå 1 i Starshine Legacy: Episod 1, med planen att täcka hela Jorvik från Starshine Legacy genom de fyra originala Star Stable-spelen. Tanken är då att jag spelar in samtidigt som jag pratar om spelen och sedan släpper det som videor på YouTube.
 
   Jag skulle tycka det vore en superkul grej att göra, om inte annat liksom bara för att göra det. Mitt problem är bara att jag inte är bergsäker på hur jag ska gå tillväga. De videor jag redan har visat här, filmade från Star Academy, har jag spelat in med Bandicam, gratisversionen. Jag undrar om ni känner till något bättre alternativ, för att kunna spela in under längre stunder än 10 minuter? Och hur funkar det om jag skulle spela in min röst med ett par iPhone-hörlurar, i realtid? Tänker alltså inte lägga till ett röstspår efteråt, utan vill prata samtidigt som jag spelar.
   Det hela hänger lite där på, för jag är inte bergsäker på hur det funkar och mina Googlingar gör mig inte så mycket klokare. Så ni får väldigt gärna berätta vad ni vet, om ni har tips etc, för jag skulle väldigt gärna testa att göra det här - åtminstone SSL-spelen går väldigt fort att spela igenom, så de borde inte vara något problem att slutföra om jag bara vet hur jag ska gå tillväga :)
 
  Så... tips och svar önskas ^^






Nova W.

Hej!
På min dator (Mac) så finns det en progam som följer med som heter "Quickplayer timer". Vet dock inte om det finns på din dator men programmet kan spela in långa stunder. Hoppas detta var till hjälp!

Svar: Använder du det för att spela in? För såvitt jag har fattat det går det bara att lyssna på/titta på saker i QuickTime? Om det går att använda för att kunna record-a skärmen medan man spelar vore ju det praktiskt! (Jag gissar att du menar QuickTime Player, efter att ha Googlat snabbt)
Esmeralda Silverforce

Caroline winterdaughter

Jag har en crackad fraps version som spelar in hur länge man vill, kan skicka den om du vill :)

Svar: Jättegärna!
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughter

Då skulle jag behöva din Skype eller något annat sätt jag kan skicka den på för mail funkar inte ^^

Svar: Eh, har inte Skype... hur går det annars att göra?
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Låter som en kul idé, jag skulle lyssna/kolla! Har tyvärr inga tips på andra program, men jag är säker på att det finns andra som vet. ;)

Svar: Hahah hoppas att ni inte dör av att höra min röst, får försöka hålla ett snällt språk x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.