Chrome Pointer

Uppdatering var det

   Jag tycker de nya Tinkerhästarna var jättesnygga! Kanske att jag nästan tycker de hade passat bättre som typ Shirehästar eller något; men superfina var de hur som helst. Det sade "klick" för mig, och då jag är hemma igen och har levlat klart Mandrake (som kom upp i lvl 13 idag) så ska en ny häst flytta in i mitt stall.
 
   Jag såg inte de nya kläderna, däremot såg jag den nya hästutrustningen. Jag vet inte om det var ljuset i GåD som överdrev utrustningens färger, men jag tyckte tyvärr att de var urfula. Aja, jag har ändå så sjukt mycket utrustning redan, så...
 
   Jag har sån galen träningsvärk i hela kroppen så det finns inte (dessutom red jag idag igen så risken finns att det blir än mer i morgon), så jag är lite trött och vilar från saker som jag kan lägga undan just nu, alltså typ SSO. För er som missade det igår så tar jag gärna förslag på rubriker just nu, annars kommer bloggen vara i princip helt död nästa vecka. I övrigt har jag inte så mye annat att säga. Adios!


Wirre Weris Drake

Jag reagerade också på ljuset på utrustningen.. såg typ överexponerat ut, men kanske är gåd ljuset som gör det som du säger :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.