Chrome Pointer

I'M BACK

   Ååååh så skönt det är att kunna slappna av lite igen. Det är jobbigt att hela tiden bo hos andra människor!
   Idag kommer jag svara på mejl osv, men det kanske blir lite segt eftersom jag har jättemycket att göra. Jag glömmer dock inte bort er, jag har bara lite annan prioritering just nu ^^
 
 
   Igår spelade jag SSO igen för första gången på evigheters evighet, känns det som. Mandrake är på lvl 13 och mitt mål är att snabbt levla upp honom till 15 för att sedan köpa en ny häst. Är dock inte helt säker på vad jag ska köpa... Eller jo, egentligen är jag väl det, men ni får veta mer om det då det faktiskt kommer ^^ Jag funderar på att göra en utlottning där ni kan få vinna en ritad bild, eftersom det inte blir någon gissningstävling den här gången heller. Vore det av intresse?
   Men iaf, jag hämtade ner transporten till ridhuset. Jag hade nog tyckt att uppdragen var ganska roliga om jag inte varit så sjukt trött som jag var, men det känns bra att det finns en transport där nu! Jag använder aldrig transporter (och då menar jag verkligen aldrig), men jag vet att många har önskat sig en transport dit och det känns bara rimligt att man ska kunna åka till det populära ridhuset.
   Jag är också glad över att midsommarskattjakten är kvar, eftersom jag bara har hunnit göra den fyra dagar. Jag vet inte hur länge den stannar, men det är kul att jag hinner göra litegrann trots att jag har varit borta så länge.
 
   Jag återkommer till spelet senare, men nu måste jag springa iväg och fixa några av alla miljoner grejer jag behöver ordna under den kommande veckan. Adieeeeeeeu


Genevieve Nightbard

glöm inte mötet sen!

Svar: Wait what, menar du det vi snackade om i mejlet?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.