Chrome Pointer

Eveningstar

   Det är nästan så att jag ser fram emot att köpa fler araber bara för de här exteriörbilderna, för de gör sig så sjukt bra i de här redigeringarna... Hur som helst har vi här självklart min arab Eveningstar, som ni känner mer som Arwen. (Jag ÄLSKAR verkligen den här redigeringen... ni anar inte hur roligt jag har medan jag gör de här!)
 
 


Moa Ponyforest

Den är ju supersnygg! Tycker att du gör fantastiskt fina manar och svansar! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.