Chrome Pointer

Bloggutmaning - Fem dagar med böcker

   Ja, här kommer det ståta tomt medan jag är i Falsterbo. Jag kanske drar in något mobilinlägg, men i övrigt så är jag vid min egen dator på lördag igen. Som sagt så var ju den här resan inte helt planerad, annars hade jag fixat inlägg till den kommande veckan i förtid ;)
 
  Nu är det ju ändå sommar, och för att lite uppmuntra till mindre datortid så tänker jag nu ta fem dagar och tipsa om fem böcker/bokserier som ni kanske har glädje av i sommarsolen. Måndag till fredag gäller det alltså, varje dag en ny bok/serie. Jag vet att många av er redan har läst mina favoriter, men jag kanske kan frälsa en ny läsare ^^


Alicia Starnight

Hejsan!
Jag undrar hur många Starshine Legacy serietidningar det finns?

Svar: Såvitt jag vet kom det bara ut två stycken, trots att det utlovades fler - tror att försöket att återuppliva SSL dog ut lite, helt enkelt.
Esmeralda Silverforce

frida longlake

jag vet inte, har du någonsin läst vampire acedemy? jag själv har läst dem 3 första delarna och dem är helt under bara har nu alltså beställt 2 till, den är 6 delar av den, den är inte det minsta lik twilight. finns även en film till dem, om du inte har läst dem så vill jag tipsa dig om dom, bered dig på att streck läsa och glömma verkligheten ;) kram din blogg är underbar

Svar: Tack för tipset, jag ska kika på den serien!
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Jag skrev det förut, men Arvtagaren-serien av Christopher Paolini är den bästa serien jag läst.
Det är fyra böcker - Eragon, Den Äldste, Brisingr och Arvtagaren.
Vill du ha en extremt välskriven, spännande och fantastisk fantasy-serie så finns den i dessa böcker. Wow säger jag bara, han var 15 när han skrev första boken - Eragon. Otrolig skrivartalang.
Bästa böckerna jag läst!
Om du inte läst dem så är de värda ett försök, absolut!

Svar: Jag har faktiskt läst bok ett och två men gav upp halvvägs genom bok tre, för jag tappade intresset då jag tyckte att handlingen blev för seg. Men bok ett var fantastisk!
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

3:e boken blev rätt seg där i mitten, men senare förstår man att all info och sådant behövdes för att man skulle förstå bok fyra, som enligt mig var den bästa.

Men som sagt, något jag lämnade bort att skriva var att man måste verkligen vara beredd att ta sig igenom allt, precis som du sa blev den rätt seg ett tag!

Men kul att du läst två av böckerna iallafall! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.