Chrome Pointer

Men jösses vad folk beter sig

   Jag blir fasen mörkrädd över hur äckligt giriga många SSO-spelare är. Har ni sett SSO's Facebooksida? "Servern funkar inte, kan vi få SC?", "Nu funkar det inte IGEN, FIXA DET", "Snälla, fixa servern och ge oss gratis SR och SC och några gratis hästar då ni ändå är igång!"
 
   Igår funkade inte spelet för väldigt många spelare under ett antal timmar, pga något fel som gick ut över många företag i hela europa. SSO blev i princip bombade av medlemmar som klagade, bönade och bad över att de skulle fixa servern - eller ja, servrarna. Efter att ha fått ordning på allt fick alla medlemmar 200 SC, något som jag dels tycker är väldigt bra (för efter sådana här problem bör spelarna alltid få en ursäkt av någon form - se på spelet Hay Day, om servern är nere så mycket som tio minuter får spelarna en ursäkt samt lite premiumpengar) och väldigt dåligt. Varför tycker jag att det är dåligt? Jo, för att det är så många medlemmar som beter sig som svin och genast ska ha mer, mer och mer.
   Asså jag lovar, om servern ligger nere och det är problem på gång finns det ingen som jobbar hårdare än stackarna på SSO-kontoret som blir begravda i klagomål. Om de inte får spelet att fungera förlorar de pengar, och därför måste de uppenbarligen se till att allt funkar till belåtenhet. Att folk kastar skit på dem på Facebook hjälper ingenting, däremot så ser det ut som att hela spelarstaben är en bunt otacksamma nioåringar som inte bryr sig om annat än gratis premier.
 
   So what om spelet ligger nere i några timmar? Gör något annat. Geez, ni har hela livet på er att spela spel, ni klarar er i en dag. Och visa för i jösse namn lite respekt för SSO-teamet som antagligen jobbar arslet av sig (notera att det dessutom var söndag och HELG igår) för att få det här att fungera.
 






Sally Westfield

Ja usch, det var ju någon som var så jeffla otacksam och sa ''we should get more SC for such issues!''
herregud, vi borde vara glada att de ens fixar det, på en söndag dessutom. :)

Siri

Tycker synd om teamet just nu, de kan inte ens ge oss saker utan att många blir helt galna och vill ha MEEEER.

Emma Greenfall

Jag såg någon säga "Bara för att servern inte är öppen borde vi alla få en gratis häst plus lite Star coins bara för att vi är betalande medlemmar" och det måste nog ha varit det dummaste jag har hört, räcker det inte med att SSO uppdaterar varje onsdag? Nope, tydligen ska man ha gratis hästar och star coins bara för att dom inte kunde spela sitt älskade spel under några få timmar.

Usch vad arg jag är.

Rebecca Winterbell

Jaa och vissa fick ju faktiskt som dem ville, dem fick sc idag igen, något strul var det sa GM, vissa fick upp till 700 sc, dom borde hålla tyst d¨å, 700 sc är väldigt mkt, själv fick jag inget.

Lilly Underwood

Skrev ett irriterat meddelande bland alla giriga kommentarer, så äckligt av alla. Usch.

tiffany bluewood

folk borde sköta sig bättre, dom får ju skylla sig själva om dom inte kan spara sina sc osv.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.