Chrome Pointer

Gratis grafik

   Klicka på länkarna för att hitta just det du är ute efter! Sidorna kan komma att uppdateras.
 
 
 


Cassandra Mastersmith

Hej Esme! Jag älskar din yt-kanal så snälla kan vi inte bli vänner på SSO? Kom med på air star för några veckor sedan! SNÄÄÄLLAAAA???❤️❤️❤️❤️

Svar: Hej! Jag accepterar alla vänförfrågningar så länge som min vänlista inte är full! :)
Esmeralda Silverforce

Kaja "Ko" Stardaughter

Hej!

Skulle du kunna ha fanträff? Någon gång och filma. Du behöver inte byta server. Men typ att man kanske kan få säga "Hej ESME!" eller någonting till dig! Det skulle väl inte vara kul med lite fanträff en helt vanlig helg eller något? MVH// Kaja "Ko" Stardaughter ❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: Andra kanske tycker det är kul, men jag AVSKYR att bli omringad av folk som skriker på mig. Jag vill inte heller filma sånt, det känns mest som att man då säger "hej titta på mig jag är så himla bra så nu ska jag skryta med hur cool jag är" och det är verkligen inte min grej.
Esmeralda Silverforce

Selma Flowerpaw

Hej! Jag håller just på med en edit men saknar en bra bakrund (alltså en bild på något landskap i sso). Vet du kanske var man kan hitta gratis landskapsbilder fotade i starstable? <3

Svar: :) https://www.facebook.com/starstableonlinebackgrounds/?fref=ts
Esmeralda Silverforce

Michelle follin

Hej!Vet du något ställe i sso som passar bra för att fotografera undrar bara för att jag håller på med att fota lite ställen.

Svar: Beror helt på vad man har lust med, tycker att alla platser i spelet är väldigt fina på sina egna sätt!
Esmeralda Silverforce

Olivia Lightningheart

Hej! :)

Jag saknar ett redigerings program. Vet du något bra som lär en från grunden?

Svar: Det finns inga redigeringsprogram som kommer med en tutorial vad jag vet, utan man får lära sig av erfarenhet och Google om man nu inte går en kurs. Jag har Photoshop vilket är äckligt dyrt, men jag älskar programmet!
Esmeralda Silverforce

Jasmine Snowforc

Hej Esme!

Jag älskar din YT kanal och jag skulle gärna vilja se en vidio där du filmar fina outfits och lägger in dem på ett bra ställe där du skulle kunna ta ett foto.//Jasmine Snowforce

Tilde Goldbaker

Hej Esme. Älskar din kanal och du hittar alltid på så bra saker. Jag undrar ifall du kan visa lite av dina aoutfits om du vill både till dig och till hästarna❤️😘

Alice

Hej esme, jag har ett problem med att hitta smeknamn till mina hästar och vill hitta en grupp med karaktärer (som Pokémon) eller något annat och undrar om du har något bra förslag?

//Alice

PS. Vilket Hogwarts hem ör du i?

Lisa

Hej Esme! Jag älskar din yt-kanal! Jag undrar vad du använder för att spela in videor? Mvh/Lisa

Julie Poptree

Hej Esme!

Jag har en fråga: Vart hittar man bra redigeringsprogram? En sålänge andvänder jag pixlr.com, men jag hittar inte hur man kan vrida karraktären eller liknande.

Vet du hur man kan lösa det, alltså hur man vrider karraktären?

M.v.h Julie Poptree! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.