Chrome Pointer

En tråkig sak...

   Jag har nu mejlat Wikias support för att be om hjälp att spärra SSO Wiki från anonyma redigerare. Detta för att jag nu har fått återställa över tio olika sidor som raderats helt av någon rolig sabotör. Jag blir trött, ledsen och besviken över det här, men hoppas att ni ändå vågar er till Wikin. Det går väldigt fort att skapa ett konto ändå, så det är inte direkt någon raketforskning.
 
   Så nu vet ni det. Supporten brukar vara fantastiskt bra så förhoppningsvis är det fixat till tidigt nästa vecka.






Juliette Stardawn

Usch, sånt här gör mig riktigt irriterad. Att inte folk kan hålla fingrarna borta och sluta bete sig som småungar! Morr, hoppas de fixar sig Esme, för sånt här är verkligen inte kul att uppleva då man lagt ner mycket möda och själ i ett arbete :(

Svar: Ja, jag blir så jäkla trött på det här :( Wiki-supporten har stoppat mig från att blocka sidan förut eftersom de anser att Wikis blir mindre välkomnande om inte vem som helst kan redigera (vilket de sa även idag i svarsmejlet, trots att jag sa att jag redan var medveten om deras åsikt), men uppenbarligen funkar inte det här. Om man vill redigera är det ju bara att skapa ett konto, jag hatar anonym aktivitet >.<
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Usch vad elakt, att folk inte kan hålla fingrarna i styr :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.