Chrome Pointer

Ponnyskrutt

   Jag har skrivit om ponnyerna förut och hade tänkt ta upp det igen, men kom inte ihåg det själv innan jag såg Alicia Starnights inlägg från förra veckan. Bra minne som vanligt, haha!
 
   Asså ni anar verkligen inte hur glad jag blir varje gång jag ser att en ny ponny kommer till SSO. Jag älskar och avgudar mångfalden av hästarna. Trots att jag verkligen tycker att det finns många saker som måste ses över i SSO (mestadels gällande vad som händer i chatten) så finns det en sak som lyckas gång på gång på gång, och det är hästarna. Dessutom blir hästarna överlag snyggare och snyggare, det känns som att SSO-teamet (eller den/de på kontoret som faktiskt gör hästarna) blir tryggare och skickligare för varje ny häst som dyker upp.
   Men nu var det ponnyerna jag tänkte prata om. Just för att... det är fortfarande rätt nytt i hästspel att man faktiskt har möjlighet att välja bland hästar som faktiskt verkligen ser olika ut. Det är inte bara en ny färg, det är en ny form.
 
   Min lilla prinsessa - arkivbild
 
   Just nu har vi nio fantastiskt gulliga små troll som ses kuta runt i Jorvik. Jag äger två. Jag tänker absolut skaffa fler, det finns ingen tvekan om saken! Sen hoppas jag absolut på att vi i framtiden får se fler ponnyer, just för att de är så fantastiskt söta. En svart, en fux (gärna utan tecken, tycker jag!), en skäck. Tänk er en skäckfärgad ponny i spelet, måste ju vara dögulligt!
   Det som är trist med ponnyerna är ju dock att... de är bara söta. De är långsamma, eftersom man aldrig kommer någonstans tar det fyra år att levla en ponny, man har inte en chans på topplistor eller i championat.
   Jag har sett att många andra spelare hoppas på championat till ponnyer eller fler lopp till ponnyer. Det tycker jag själv kanske är lite radikalt, men att ha championatgrupper och egna topplistor för ponnyer vore en annan sak. Alltså, eftersom ponnyerna är så mycket långsammare än alla andra hästar kunde det finnas två topplistor för varje lopp - en för "stora" hästar och en för ponnyer. Varje championat ska ha hästgrupper och ponnygrupper.
   Det jag kan tänka mig är att det kanske är lite jobbigare att fixa än det låter. Jag hoppas fortfarande att vi kommer kunna levla flera hästar i samma lopp på en dag (så som det utlovades med Hästfunktionen, fast så blev det ju inte, heh), och då hade jag personligen gärna sett olika resultatlistor för varje häst - men det kanske blir lite för mye data att lagra? Jag vet inte, jag har aldrig försökt hålla ett sånt här spel uppe, om man säger så.
 
   Jag tycker att ponnyerna lätt är bland det gulligaste som finns i spelet, och de är nog de mest välgjorda ponnyerna jag någonsin sett i ett hästspel. Vad har jag att jämföra med liksom, typ Häst & Ponny? Nä, det här är riktigt fina djur och trots att de rör sig som sniglar är de helt underbara. Men det vore som sagt kul om det satsades ytterligare lite till på dem, lockade folk att faktiskt skaffa sig en sån här liten plutt.
 
   Har du en ponny? Eller kanske flera?






Sofia Diamondnight

Jag har den bruna med strumpor och bläs, köpte den för att min irl häst ser ut så <3

Alicia Starnight

Har tre pluttar, och jag älskar de så mycket! <3

Calimbi

Jag har två kontot, på en ena har 4 ponnys, på den andra 2. Och det kommer blir fler! Jag är totalt förälskad i sso ponnys x) Det enda jobbiga är just deras seghet. Fick upp en i lv 15 för någon dag sen. x) Ponny grupper i champen låter riktigt bra! Det skulle jag verkligen vilja ha :) Och kanske lite utrustning endast för ponnys? Ponnypower!!

Selena Flowerfall

Har två, och jag kommer köpa fler! De är så himla söta. ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.