Chrome Pointer

En dag på den segare sidan

   Jag håller på att sortera musik i mitt iTunes-bibliotek, mestadels för att jag behöver en spellista att lyssna till i skolan. Det blir en blandning av klassisk musik (ie. Beethoven och Mozart) och lite film- och tv-soundtrack. Alldeles utmärkt att lyssna till då man vill ha lite ljud i bakgrunden - jag blir lätt distraherad och börjar tänka på annat om jag hör låttexter då jag sitter med skolarbete, haha.
 
   I morse drog jag faktiskt igenom hela GåD med Savoy, skönt att ha det avklarat. Jag tänkte byta till Gambit, men sen vaknade resten av familjen och jag hann inte med. Nu har jag lite begränsat med tid just idag eftersom ridklubben jag tillhör har årsmöte och jag tänkte vara lite social för en gångs skull, men jag har ändå både måndag och tisdag på mig innan jag måste överge datorn i några dagar ^^
   Jag har börjat tidsinställa inlägg till då jag åker bort onsdag-fredag (samt lördag förmiddag), så bloggen rullar på precis som vanligt ändå. No need to worry!
 
   ...känns som att jag skulle säga något annat roligt, men jag minns inte vad det var. Avslutar istället med en fråga: Brukar ni lyssna på musik då ni pluggar, och i så fall vad för musik? :)






Linnea Flowerstar

Yohio helt klart! ^^

Azzurra Eastwood

Jag tillhör de där som inte kan lyssna på musik när det är en sångtext med när jag pluggar, i alla fall språk som jag förstår(för då börjar jag fokusera för mycket på musiken och lyssnar på texten istället för att plugga)
Jag kan lyssna på Sigur Rós bara för att jag inte förstår ett ord av vad de sjunger. Annars brukar jag lyssna på instrumentell musik. Bland annat Vitamin String Quartet eller klassiska stycken (: (Gärna Chopin ^^)
Kan starkt rekommendera VSQ. De tolkar moderna låtar på sitt sätt med sina stråkinstrument!

Lilly Underwood

What? Vilken ridklubb? :O Min har också årsmöte idag!

Svar: Jag är inskriven i Stockholms Handikappridklubb eftersom jag är anställd som medhjälpare där :)
Esmeralda Silverforce

Alessandra Kinglord

Ja jag brukar lyssna på musik. Hjälper mig mycket med tänkandet oftast är det pop men gillar sådant med fart i och med en text som jag kan klura på vad den betyder medans jag jobbar

Daphne Dragonheart

Beethovens 9:onde ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.