Chrome Pointer

Ugh, jag blir lite stressad

   Har varit lite understimulerad idag och har därför fastnat lite extra vid SSO Wiki/Jorvikipedia. Jag tror dock att det här kommer lösa sig bra, så nu ska jag försöka lägga ifrån mig stressiga tankar om saken. Det är ju inte så att det är någon stress och panik som det var då det var en massa sabotage på Wikin (det tog så sjukt mycket energi, ni har inte en aning om hur ledsen och nedstämd jag blev varje gång jag såg att en sabotör hade varit framme), så jag får försöka chilla ner lite.
 
   Jag har levlat färdigt med Pretty, nu är även hon lvl 15 - och i morgon flyttar Mandrake hem! Jag kommer avsluta tävlingen lite tidigare än planerat, för jag har redan tre vinnare utsedda. Håll utkik här i morgon förmiddag så ska ni få veta mer om min trettonde häst samt vilka vinnarna är. Jag har verkligen funderat över det här hästköpet men jag har inspekterat hästen både i köpstallet och då jag sett den bli riden och jag blir mer och mer säker på att det här blir en bra Esme-häst :)
 
   Åhåhåhåh, förutom det, jag har ju under flera veckor snackat om ett litet projekt med mina hästar. Jag har varit sjukt långsam med det men nu är det klart - om ni klickar på knappen "Mina hästar" i menyn till höger ser ni resultatet. Jag tycker det ser lite trevligare ut att ha alla hästar samlade på det viset :) Självklart kommer Mandrake läggas till i morgon.
 
   Just nu får ni istället en bild på min fina prick ♥






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.