Chrome Pointer

Sovmorgon, tjoho!

   Jag har studiesbesök under hela eftermiddagen och är inte hemma innan sju. Däremot har jag morgonen här för mig själv, vilket är nice. Om jag får fatt i min pappa kanske jag lyckas få hem nya datorn innan lunch! Annars så har jag den som allra senast i morgon, eftersom den nu är färdig hos tillverkaren.
 
   Ni vet ju alla vad onssdagar bringar till SSO. Jag lär väl antagligen vara helt ute och cykla om jag ska försöka gissa vad som händer, men om man ska tro på Ferdinands kusin Knas-Lars (<-åzum namn där) så lär en visst hästmarknad byta plats. Jag kan tänka mig att den kan hamna typ i Vingårdens tomma paddock? Eller på en tom del av Everwindfälten? Kanske i det alldeles för tomma Firgrove? Eller så har jag som vanligt helt fel, haha.
   Just nu verkar det vara väldigt många som tror på Tinkerhästar. Jag hoppas dels på att det ska hända, men jag är samtidigt typ livrädd över hur de kommer se ut. Tänk om de bara är omfärgade Friesers? HUH! Tinkerhästar är ju ganska små, typ i samma size som en arab. DÄRFÖR är jag asnervös, för jag älskar den här rasen så sjukt mycket och jag vill verkligen att den ska bli bra utförd. Jag har lärt mig mycket av min ridning på just en Tinkerhäst och därför ligger rasen lite extra nära hjärtat, det är inte bara det att jag tycker det är en av de vackraste hästraserna på denna planet.
   Kanske inte den snyggaste Tinkern på jorden, men denna grabb är en av de hästar som har betytt mest för mig genom åren ♥ Min biiiiild (som är typ fem år gammal vid det här laget, heh)
 
   Förhoppningsvis kommer Tinkerhästarna, som har varit minst lika efterfrågade som araberna, bli minst lika snyggt gjorda. SSO-teamet visar ju igen och igen att de lyssnar på vad vi säger, men eftersom Andalusierna ser ut som de gör (de är jättefina, men jag är faktiskt fortfarande lite besviken på att de bara är Friesers utan hovskägg) så är jag nervös. Jag vet inte riktigt hur jag tänker mig en Tinker i SSO - den skäcken jag ritade och lade upp här häromdagen (Länk HÄR) baserade jag på en bild jag fotat på min Andalusier Remus, men jag vill ju inte ha den riktigt så stor...
 
   Okej, om jag lämnar själva hästfrågan - eller nej, en sista grej. Nu kom det ju hästar förra veckan, så jag gissar att det blir ett par veckor utan nu, eftersom de brukar komma typ... vart fjärde vecka?
   Nytt ämne - jag vill ha huvuduppdrag! SSO's nya hemsida ser jag också fram emot. så jag hoppas att den kommer...
   Vi får väl se vad som händer idag, helt enkelt!






Nova M.

Skulle vara JÄTTEkul med tinkers! Funderar också mycket kring hur de kommer se ut. Vore rätt trist om de blev lika stora som andalusierna och frieserna. Men jag undrar väldigt mycket när lipizzanerna kommer. De är ju den sista på listan som ska komma? Tycker teamet ska ha alla hästar på listan ute i spelet och sen kan de andra hästarna komma.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.