Chrome Pointer

Sladd-trassel

   Är lite irriterad i min datorhörna - har en massa sladdar som jag inte får ordning på och eftersom jag tydligen måste dra om min internetkabel (tydligen gillade inte min mor att jag drog sladden genom ett hål i väggen, psh) så kan jag inte rensa så mycket mer nu innan någon här hemma kommer på en bättre lösning. Jag som tyckte att min sladdragning var helt fabolös!
   Det jag typ ville komma fram till nu är väl typ att jag hade tänkt måla något men jag vet inte riktigt hur jag ska koppla in ritplattan till datorn.
 
   Åh, btw, ni som har kommenterat här på bloggen idag kanske har lagt märke till det, men nu har jag en liten bild kring "Kommentera här"-rutan. Tyckte att det hela såg lite roligare ut nu, fast jag har ett par koder som inte vill fungera såsom jag vill ha dem. Hmpf.
 
   I övrigt känns det som att jag har världens sjukaste bloggtorka. För er som undrade typ hur det känns att veta information som andra spelare inte vet - som bloggare är det inte nice, för nu har jag ju fasen inget att skriva om, haha. Får väl dra igenom SA-spelen fler gånger och berätta om dem, vore det intressant?
 
   Nu börjar HIIH spunka lite för jag har råkat komma åt någon förbenad knapp på tangentbordet (vilket jag lyckas med ofta, så oskillad), så jag måste starta om burken. I'll be back!
 
   (Tack btw för er fina respons på resedagboken, roligt att ni uppskattade den! :D)






Juliette Stardawn

Jag märkte att du hade lagt till bilden kring kommentarsfältet tidigare, supersnyggt blev det! :D Ville även passa på att säga nu när du nämnde din bloggtorka, tacka för din otroligt inspirerande blogg och fantastiska uppdatering! Du har all rätt att ha bloggtorka :)

Svar: Roligt att du gillar den, kände att den gav lite trevlig färg till sidan :D Och tack själv för att du alltid har något snällt att säga - för min del känns det lite surt nu att jag inte har något att skriva om då jag väl är ledig och har tid att blogga, men jaja x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.