Chrome Pointer

Rainbow Road

   Då jag ser den här hästfärgen tänker jag bara på Rainbow Road, som jag stötte på då jag spelade Mario Kart på Nintendo DS för några år sedan. En estetiskt sett mycket vacker bana, men oj vad jag har svurit över den då jag har knuffats över kanten och fallit genom universum, haha!
 
 
   Jag fotade massor nu under 1 april, men jag måste hinna gå igenom bilderna ordentligt så jag vet inte när jag har visat alla. Några ska jag dessutom spara på, så att man kanske kan ha till framtida bloggdesigner ^^ (Tänker mig typ Pink Fluffy Unicorn efter att ha råkat göra Ash rosa, haha)






Isabella

Hej hej, detta är kanske inte rätt inlägg att kommentera på ang det ämne som jag ska kommentera om (*laaaat* ^^) Aja, jag har kollat på SSO-wikin för att se om det har kommit mer fakta om SA-serien. Tyvvär inte, men när jag klickade på Brittany såg jag bilden på henne, och då tänkte jag: 'Men varför inte skriva att Brittanys frisyr är valbar i SSO?' Oj, lite långt inlägg men, aja. Byee

Svar: Star Academy-sektionen är näst intill obefintlig eftersom jag inte har haft tillgång till spelen själv förrän för ett par månader sedan, och sedan dess har jag haft stora problem med både trasiga datorer samt skador som förhindrat mig att sitta vid datorn. Finns dock ingenting som hindrar dig från att redigera själv, det skulle bara uppskattas stort :)
Esmeralda Silverforce

Myra

Ni får säga vad ni vill men Rainbow road äger ut ALLA Mario Kart-banor på alla spelkonsoler ^^

Svar: Asså jag gillar Rainbow Road - då man lyckas hålla sig på banan x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.