Chrome Pointer

PÅSKLOV!

   Jag är ju helt borta i bollen, jag hade seriöst missat att det var påsklov nu. Jag ska jobba i morgon men sen är jag helt ledig på alla sätt fram till att skolan börjar igen, det är nice :D
 
   Detta innebär att jag kommer spela mycket Star Academy, så kanske jag kan få ordning på Wikin sen, och jag har tänkt mig ett par SSL-relaterade redigeringar... man får se hur det går med det ^^
   I morgon kommer min resedagbok upp här, den jag skrev på engelskan. Dyker upp runt lunchtid. Jag ska under helgen verkligen försöka färdigställa de inlägg ni tidigare har bett om men som jag inte riktigt har orkat skriva, hoppas att jag ska få ordning på det. Jag har typ 70 inlägg i utkastet, inte okej!
 
   Jag har massor av andra grejer att göra också, prio ett är att föra över allt jag har kvar på min gamla dator Hugo till den nya HIIH. Hade med mig Hugo till skolan igår för att skriva på resedagboken och den förrädaren drog en djuuup suck och låste sig helt. Ack, datorer!
 
   Nu blir det alltså rensning av dator till lite bra musik ^^






Wirre Weris Drake

Skönt med lov, vi har också påsklov nu men ska jobba några nätter i veckan :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.