Chrome Pointer

Lisa och Starshine

 
   Jag vet inte om det är menat så, men jag har alltid tänkt mig Starshine som en galopphäst, eftersom det med honom bara gäller att springa fort. Därför blev det en lite mer galoppinspirerad bild - känner ni igen loggan på schabraket? Det är symbolen som dyker upp på skärmen då Lisa ska hela Starshine i SSL1 ^^
   Här har ni den i lite större version - jag kalkerade av den från en av mina skärmdumpar för att kunna använda mig av den i hög upplösning
 
   Nu har jag bara Alex och hennes konservburk kvar (jag och Myra mobbade hästen lite för hans namn igår, shame on us), ska se vad jag ska ta mig till med dem... Jag tänker mig inte riktigt Alex som en tävlingsryttare (vet inte om ni har tänkt på det, men de tre hästarna jag redan har målat är i full tävlingsmundering), utan mer som en hobbyryttare som gillar lite fart och fläkt. Preleminär plan just nu är iaf att visa upp Alex och Tin-Can som ett terrängekipage :)






Marina Riverfall

Omg I looove this! The only reason I started playing sso was actually just to get to finish the story, I adored the original games. Can't wait to see the last drawing of Alex!

Juliette Stardawn

Wow Esme! Alla dina soulriders-bilder hittills har varit helt underbara! Nu väntar jag spänt på bilden på Alex och Tin-can, mitt absolut favvo ekipage från SSL :D

Svar: Tack så jättemycket! Jag hoppas att den sista kan leva upp till förväntningarna, jag har så svårt för att bestämma mig för vad jag vill göra med den x)
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Även den här bilden är ju riktigt snygg, du har allt talang! Kul också att du petade in symbolen på schabraket, det hade jag aldrig tänkt på annars.

Alex och Tin-Can (tror nog att han har det charmigaste namnet av alla ödehästarna =P) som terrängekipage ska bli riktigt kul att se.
Själv föreställde jag mig Alex och Tin-Can lite som ett skogsmulle-ekipage, men med lite fart och fläkt ibland.

Ida Hawkberg

Wow, du är verkligen duktig! Jag såg på din Instagram att du tar bakgrunderna från ett gratisalbum på typ facebook, vart kan jag hitta det? :D

Svar: Tack så mycket! Prova den här länken: https://www.facebook.com/starstableonlinebackgrounds?fref=ts
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Såå fin!!

Alexandra Mistdawn

Eftersom att det är en galopptävling på slutet av SSL1, så ser jag också Starshine som en galopphäst. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.