Chrome Pointer

Installation på installation

   Kämpar järnet med HIIH (<- lovely förkortning, jaja), har lite problem med internetet. Internetsladden som går från vår router når inte in i mitt rum och familjen är ute någon annanstans i världen så jag kan inte få hjälp med det innan de är hemma igen. Jag har löst problemet med mammas mobila bredband, vilket är suuuuupersegt! Hade trassel med högtalarna också och har inte riktigt fått till det hela såsom jag skulle ha velat, men nu fungerar det bättre än innan.
   Håller just nu på att installera SSO, samt trixar i iTunes - ska ju flytta över både telefon och padda till den här datorn. Massor av grejer att ordna! Skulle vilja installera ett par andra spel men med den här internetuppkopplingen vågar jag inte riktigt just nu.
 
   Menmen, jag vill ju börja spela onlinespel (och andra spel också, hehe) nu! Lord of the Rings Online är nummer ett på min lista, kommer även börja med Digimon Masters (har börjat lite, men datorn orkade inte). Jag hade faktiskt planerat att börja spela Skyrim, men blev avrådd av en kille i skolan som sa att jag ska satsa på Elder Scrolls framöver istället - ligger det något i det?
   Vill alltså jättegärna att ni tipsar om MMORPG's som jag åtminstone kan testa, så om ni vet något bra (som man åtminstone kan testa lite av gratis, eftersom jag inte har några pengar alls efter det här datorköpet) så får ni absolut langa in en kommentar :D






Lucy Westlake

Du borde testa Elder Scrolls Online :D

Svar: Så det är värt det? Av vad jag har hört ska det vara rätt nice!
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

LOTRO! Herregud, jag och Maria pratade igår när vi räddade hobbits om att du måste komma och spela med oss! Skaffa Skype också, så räddar vi middle earth sen! Det är free to play, också. Det kan kosta att köpa nya områden men det tar EEEEEVIGHETER innan det behövs.

Genevieve Nightbard

Fast du hade redan skrivit lotro. Skaffa skype också!

Svar: Hahaha jag skaaaa
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Elder Scrolls online (i alla fall betan) var rätt kul. Däremot så fanns det väl vissa delar som kunde varit lite bättre, exempelvis så har de tagit lockpicking-systemet från de äldre spelen vilket är otroligt krångligt och mycket bättre gjort i senare spel. Sedan har jag för mig att de skulle ta ut månadsavgifter men jag är inte helt säker på om det är för att överhuvudtaget få tillgång till spelet, eller om det är mer som SSO, på något sätt måste de ju få in pengar. Det släpps ju inte officiellt förrän den 14:de så man får väl se då.
Annars är Elder Scrolls en underbar spelserie sett till offline versionen och Skyrim är absolut värt att pröva. Det är ju en fantastiskt uppbyggd värld, med intressant lore så det är helt klart värt att sätta sig in i den. Bethesda gör överlag fantastiska spel, offline finns ju även Falloutserien, som kan vara en av de bästa spelserier som någonsin gjorts.
Jag skulle absolut inte lyssna på din klasskamrat om du är intresserad av ESO, Skyrim är ett riktigt bra spel precis som föregångarna till det.
Annars kan jag rekommendera att kika runt på Steam som har onlinespel också, där går det att söka efter kategorier och se trailers för många spel.
Tyvärr är jag däremot inte så jätteinsatt i MMORPG, SSO är ett av de få jag spelat.

Lucy Macwright

Om du någonsin har lust att slänga ut lite pengar för ett spel så kan jag absolut rekommendera Guild Wars 2, har spelat det i några dagar och det är HELGRYMT! Den kostar 350kr (om man köper den på Gamestop), men sen behöver man inte betala en enda krona mer, man har tillgång till hela spelet. Världen är jättestor, grafiken är underbar och det är jättekul, dessutom är det ett MMO vilket är hääärligt cx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.