Chrome Pointer

Herman II Hugo

   Kung Herman II Hugo (utläst som Herman den andre Hugo) har nu ÄNTLIGEN intagit sin plats i mitt rum och jag är glaaaad :D Äntligen har jag en dator som inte riskerar att avlida varje kvart, hallelujah! Tack till Charlotte Snowborn som föreslog namnet Herman - eftersom vi redan har en Herman i Jorvik fick detta bli Herman 2. Fick betala lite extra för att slippa Windows 8 (fick ha kvar Windows 7) men det var det allt värt! ÅZUM!
 
   Det blev galet många resor fram och tillbaka samt lite trubbel med installationerna innan jag ens kom in i datorn, men nu fungerar (typ) allt som det ska. Måste hitta en internetsladd jag får in i mitt rum samtidigt som det faktiskt går att stänga dörren...
 
   Nu då jag kommer hem från skolan blir det installation av iTunes, Photoshop samt diverse spel! ÅHÅHÅHÅHÅ JAG ÄR SÅ GLAD ♥
 






Lucy Macwright

Wohoooo! 8D

Cynthia

MIN BROR HETER HERMAN-HUGO AHAHAHA

Svar: Hahaha vaaa, jag visste inte att man faktiskt kunde heta så x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.