Chrome Pointer

Here we go fellas

 
   Nöjd? Ja. Trött? Ja.
 
   Godnatt!






Charlotte Snowborn

Jag vacklar mellan att tycka bäst om den här eller den med Anne. Concorde var fantastiskt snyggt gjord, precis som Anne. Men Tin-Cans charmiga lugg och en schysst, personlig tolkning av Alex är ju också riktigt snygg.

Du har talang, det skulle vara kul att se din tolkning av tavlorna/statyerna också.

Cecilia Starhill

Åh vad fin, älskar de andra 3 bilderna du har ritat på ödesryttarna och deras hästar. Tycker att det blev väldigt snyggt att du gjorde bakgrunderna så där suddiga och med ett mönster. Du är verkligen superduktig Esme! :D

Cecilia Starhill

Åh vad fin, älskar de andra 3 bilderna du har ritat på ödesryttarna och deras hästar också*. Ska det stå haha :)

Moon (heter de på polluxforumet)

Jättefin bild!

Juliette Stardawn

Åh du lyckades galant med detta ekipage Esme! Mitt favvoekipage fick liv och en otroligt fin tolkning med deras busiga personligheter! När vi pratade tidigare, så lever du upp till över mina förväntningar varje gång! Du är så makalöst duktig :D

Alva

Ojojoj vilken mysig bild, superbra jobbat Esme! :D

Moon (samma som nedan)

Hur gör du skuggor på datorn?
Själv när jag gör det blir det bara dåligt och ser konstigt ut...

Svar: Menar du hur jag skuggar på hästen? Då tar jag fram flera olika färger jag kan använda mig av, flera toner av färger, och målar på lite i taget, smetar ut det jättemycket, målar på lite till, smetar ut, osv. Jag har alltid en basfärg först, och sen skuggar jag med nya färger på ett lager ovanför det :)
Esmeralda Silverforce

Moon

Tack!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.