Chrome Pointer

Fy vilken dag

   Har haft en sjukt jobbig dag i skolan, är trött och sur, datorn är försenad till i morgon. Kul! Särskilt eftersom jag ska ut på studiebesök under typ hela dagen i morgon så jag kommer hem jättesent. Det enda positiva med hela dagen är att min styvpappa var hemma under dagen och skruvade upp min skrivbordshylla, så nu har jag kunnat flytta tillbaka alla grejer till mitt rum. Har ställt fram min datorskärm samt testat ljudanläggningen vi fått till skänks - den har inte det roligaste ljudet; eller ja, ljudet är bra, men oavsett hur låg ljudnivå man har så brusar högtalarna något sjukt då inget ljud är på. Dock så har mamma högtalare som bara står sedan hon köpte en bärbar dator, så ska se om jag lyckas charma till mig dem...
 
   Har verkligen ingen lust alls till SSO heller just nu, men det är ju ändå första april. Jag säger inte så mycket mer än så - ska fota lite bilder som antagligen kommer upp senare ikväll. Annars får ni logga in och kika själva!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.