Chrome Pointer

Dididum

   Är sjukt taggad på att inspektera årets påskuppdrag - och det här är väl första gången som det blir riktig påskutrustning? Eller okej, det kom lite gult förra året (som man nu får användning av, yaay) men det ska bli kul att se vad som finns den här gången! De Mystiska Guldäggen låter jätteintressanta, blir spännande att se vad de handlar om!
   Jag köpte faktiskt Mandrake sent igår och har börjat levla honom idag. Jag tog en färja och gled in i Västkobben (vet inte ens vad jag tänkte göra där), och det var först då jag ridit loppen vid GåD-stallet som jag insåg att jag glömt hans skor... gjorde dock inte så mycket, Mandrake i lvl 2 är nästan snabbare än Pretty i lvl 15 MED de bästa hästskorna. Jag ska fota några bilder på honom då servern öppnar, så ska ni få se honom här på bloggen. Jag var faktiskt osäker på ett tag om det skulle vara rätt häst för mig, men jag är galet nöjd och är redan tagg på de båda andra Friesrarna också, hehe...
   Just nu har jag åtta hästar i hemstallet så jag ska börja skicka bort dem till Hästön idag. Jag skickade tillbaka Gigi i morse (hade henne hemma för att kunna fota hennes presentationsbild under "Mina hästar") och nu ska jag skicka Pretty och Misty också. Har inte riktigt lust att ha en ponny hemma just nu, nu blir det ritter på Mandrake, Remus och Ash ett tag framöver :) Ska skicka iväg övriga hästar jag har hemma - Iddy får vara kvar, men Poppy, Gambit och Helios åker på semester. Blir skönt att ha det tomt, och då kan jag sluta använda stallhjälpen och mata hästarna själv istället ^^
 
   Nu ska man bara vänta på att servern öppnar. Borde inte vara lång tid kvar nu :)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.