Chrome Pointer

Angående Jorvikipedia

(Om någon nu inte alls fattar vad jag snackar om, kika igenom de senaste inläggen)
 
   Möjligheten för Jorvikipedia finns - jag kan ta itu med saken om det är aktuellt. Då är bara frågan om vi faktiskt ska byta namn på Wikin. Just nu är det segt med reaktioner - jag ser ju statistiken på blogg och gillningar på Instagram, så jag vet att många har sett vad som händer men inte säger något alls - vilket är lite surt. Men jag låter omröstningarna vara uppe ett tag till, jag har inte bråttom. Nu känns det dock som att ett byte är önskat, eftersom alla jag nu har pratat med själv är för ett byte och det är verkligen en minoritet som sagt att vi inte ska byta.
 
   Oavsett vilket domännamn Wikin har kommer den alltid vara SSO Wiki i mitt huvud (och oavsett vad som händer kommer jag alltid referera till den som SSO Wiki i bloggen), men personligen tycker jag ju att Jorvikipedia.wikia.com låter sjukt mycket roligare än Starstableonline.wikia.com. Om responsen fortsätter vara så här låg kommer jag gå vidare med saken själv - jag tror att det blir ett bra lyft för Wikin och om folk inte svarar på mina frågor så får jag ju ta itu med saken efter eget huvud. Av de som har svarat på frågor och formulär och allt (tack något sjukt mycket till alla er, ni gör det här mycket lättare) så är det ju uppenbart att Jorvikipedia är det mest populära valet, så det är ju det namn jag kommer börja jaga.
 
   (Jag är btw medveten om att det här har gått väldigt fort men ibland behövs verkligen en förändring. Jag tror att det här är ett sånt läge.)






Wirre Weris Drake

Jag röstar för ett namnbyte! Tyckte Jorvikipedia lät "seriöst" eller vad man ska säga, inget större fel på det nuvarande heller men det klingar lite bättre med Jorvikipedia :)

Svar: Jättebra att veta, tack!
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

JAG RÖSTAR FÖR! :D Jag hänge på ett projekt på ett annat Jorvikipedia för (väldigt) länge sedan, tyvärr vart det inget av det. Namnet är ju helt givet awesome ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.