Chrome Pointer

Ni bestämmer rubriken

   Hösten är här, och med det så känner jag återigen att bloggidéerna tryter lite. Vilket är lite jobbigt.
 
   Det här är väl rätt vanligt på hästbloggar överlag känns det som, och det har blivit rätt populärt på SSO också. Det är väl en av de negativa sakerna med att jag samlar en massa idéer i utkastet, jag kan vara kvick med en idé men sen hinner någon posta den innan jag kommit på att jag har inlägget halv färdigskrivet. Men som sagt, säg en rubrik och jag skriver om det. Mitt krav till er är att det då är relativt seriöst, inte typ "Vad tycker du om mig" (tycker inte att det har med ett öppet blogginlägg att göra, oavsett vem som frågar) eller "vad tycker du om att det finns en ensam stackars spade vid varje stall" - något som faktiskt går att skriva ett inlägg om. Ni får däremot jättegärna klura ut en bra rubrik som är lite catchig som jag kan skriva under direkt. Det är dock inget krav.
   Alla rubriker som jag sedermera kan skriva om kommer belönas med en länk tillbaka till den som kom på rubriken :) Ni får ge hur många förslag ni vill, det blir jag bara glad över ^^
   Detta är inte bara ett sätt för er att kunna önska inlägg, det är också lite av en skrivövning för min del :) jag kommer alltså verkligen försöka att skriva varje idé som rullar in, så passa på nu!
 
 
   (Att skriva om för- och nackdelar med olika stall verkar vara väldigt populärt, men jag har redan sådana i utkastet som ska färdigställas så ni behöver inte be om såna :) )


jenny skydawn

Hur du hittade starstable? :)
Vad för bloggar läser du? Irl/ss spelar ingen roll.

Athena moonbell

Här kommer en liten rubrik hehe :)
Du kanske inte tycker den är bra men har skrivit en liten "förklaring" till det hela haha

Bråk

i de flesta klubbar bråkar de mycket. Vad jag har märkt alltså. Det handlar oftast bara om missförstånd, eller att man så kallar "dissar". Det är ju också mycket bråk i global. Det är för det mesta också de yngre som bråkar, och de äldre får försöka lösa det.

Rose Greenhill

Åsiktsinlägg är alltid uppskattade. Vad tycker du om chatten, championaten, klubbar, tankar kring uppdateringar? Fanfics och miljöbeskrivningar är också jättekul att läsa, och kanske lite bilder från SS-spelen då jag inte själv lyckats få tag i dem ^^

Evangeline Silverbell

Håller med föregående talare om att åsiktsinlägg alltid är uppskattade! Eftersom att du är duktig på att göra såna inlägg och kanske tycker att du skrivit dina åsikter om i princip allt, så har jag som förslag att du skulle kunna skriva om de saker/platser/funktioner osv som du har ändrat åsikt om, under hela den tiden du har spelat! :) Vet dock inte vad den rubriken skulle vara :p
Men alltså - att inlägget handlar om åsikter du hade förr, som nu har förändrats. :D
(något du ogillade förr som du nu gillar eller tvärtom, något som du tyckte va jobbigt förr men tycker är bra nu, något som var roligt för men tråkigt nu osv, en åsikt som förändrats helt enkelt! Och varför!)

Amanda Rainwood

Skriv allt du kommer på om Södra jorvik! Vad du tror om dem kommande uppdragen där, Lisa, Anne.. Haha, tycker att det är askul att läsa :D

Lova was here

Varför du valde just **** som ****
Tex "Varför du valde just Emsmeralda Silverforce som namn" eller "Varför du valde just den som starthäst" ja :D Tycker att det är riktigt kul att läsa faktiskt.

Svar: Nu blir det just de två som kommer då, jag har lite svårt att tänka utanför ramarna ^^'
Esmeralda Silverforce

Lova was here

Varför du valde just **** som ****
Tex "Varför du valde just Emsmeralda Silverforce som namn" eller "Varför du valde just den som starthäst" ja :D Tycker att det är riktigt kul att läsa faktiskt.

Maria Moondaughter

Skriv om din tankar och förväntningar om Pandoria.

Nichole starrock

Skulle vara kul att få höra lite av dina tankar kring de andra oöppnade områdena, inte bara södra Jorvik! Tror inte att du har skrivit så mycket om vad du tycker om fornkungens torn och området därtill, dinodalen skulle också vara kul att få höra om! :)

Evangeline Silverbell

Hej igen, tänkte bara säga att jag har ganska nyss skapat en sso-blogg och om du använder dej av mitt "rubrik"förslag så kan du få länka till min blogg... :)
ssosilverbell.blogg.se

Nichole starrock

Hey igen! :)
Älskar verkligen ditt sätt att skriva! Att du kan hitta likheter mellan det mesta! :)
Kom på en till sak som jag är lite nyfiken på att höra dina tankar om och det är slottet! Om vi någon gång kommer att kunna utforska det lite mer och om vi kommer att besöka rummet längst upp i tornet! Jag har alltid funderat på vad som finns i tornet och varför det ser ut som det gör! :)

Renee Bluebridge

Jag tycker det är himla roligt att läsa dina tankar/åsikts inlägg! Jag som bara älskar magi och fantasy, tror du vi kommer kunna använda krafter i framtiden på SSO? Liknande ljus-sken som Alex och Linda sköt ur sina händer! Isåfall, vad skulle du tycka om det? :D

Svar: Oh, det var en intressant idé, jag ska försöka skriva om det inom några dagar :D
Esmeralda Silverforce

Lucy Westlake

Definiera orden 'känd' respektive 'igenkänd' och skriv vad du tycker ang. det här med kändisskap på Starstable :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.